U heeft het wellicht vernomen dat er binnen het bestuur enkele wisselingen geweest zijn; waaronder het aftreden van onze zeer gewaardeerde secretaresse Henriette van de Berg.
Afgelopen jaren heeft zij zowel voor als achter de schermen een hoop werk verricht waaronder sinds januari het opzetten van een nieuwsbrief. Gezien de veelal positieve berichten hierover willen wij hier graag mee door gaan. Wilt u iets kwijt in deze nieuwsbrief denk aan: evenementen, nieuws uit de ondernemersverengingen e.d. laat het ons weten! Wij nemen het graag voor u op in de nieuwsbrief.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Omdat het gebruikelijk is dat de bestuursvergaderingen ieder jaar in een andere kern plaatsvinden hebben we in maart voor de eerste keer vergaderd in De Ondernemersbron in Kamperland. Deze is gevestigd in het bedrijf van Jan Sandee aan de Noordstraat in Kamperland. Voor de meesten staat het bedrijf nog bekend als ‘de oude Rabobank’.
Het is een prachtige vergaderlocatie met veel mogelijkheden. Ook eens een kijkje nemen? Reserveer dan alvast 19 april 19.30 uur in uw agenda en kom naar onze Algemene Ledenvergadering die daar gehouden wordt.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBNR Gangmakers is een wekelijks programma op BNR Nieuwsradio, ‘voor en door ondernemers’ . De redactie zoekt ondernemers op en gaat met ze in gesprek. En aanstaande woensdag komen ze LIVE vanaf onze netwerkbijeenkomst! Luister mee, praat mee via de interruptiemicrofoon en help zo het ondernemen in Noord-Beveland op de kaart te zetten! Aanvang 19.00 uur, duurt tot 19.30 uur. Kom iets eerder (vanaf 18.30 uur) en je maakt het helemaal mee.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Onze eerste bestuursvergadering van 2016 is een feit. De volgende punten zijn aan de orde geweest.

  • Het vergaderschema is bekend voor 2016 en staat op de website.
  • Voorbereidingen voor de jaarlijkse ondernemersavond zijn in volle gang, deze vindt plaats op woensdag 10 februari in het winkelcentrum te Kamperland.
  • Er wordt een werkgroep gevormd om samen met de gemeente naar de aanpak van de illegale reclameborden te kijken. De werkgroep krijgt inspraak bij het opstellen van regelgeving omtrent de illegale borden. Het bedoeling is dat elke afdeling met twee ondernemers in de werkgroep wordt vertegenwoordigd.
  • Komende tijd worden de nota’s voor de jaarlijkse contributies verstuurd.
  • Nogmaals aandacht; als er een activiteit in je bedrijf plaats vindt kan deze gepromoot worden via facebook. Stuur dit dan naar Marianne Wittkamp (info@campobianco.nl)
  • Kijk ook eens op de website van de GON: www.gon-nb.nl
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe Gezamenlijke Ondernemers Noord-Beveland (GON) organiseert op woensdagavond 10 februari a.s. haar jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor alle Noord-Bevelandse ondernemers. Meld u zich nu alvast aan.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe resultaten van de GON-enquête zijn binnen. Heeft u interesse in de volledige resultaten dan kunt u deze opvragen bij het secretariaat.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp maandag 16 november a.s. om 19.30 uur in de raadszaal, zal de gemeente toelichting geven over de illegale bebording op Noord-Beveland. Inloop is om 19.00 uur voor de leden van de GON.
  Druk artikel af Verstuur artikel