Lid worden

In totaal telt de GON momenteel circa 135 leden. Bent u nog geen lid dan nodigen we u van harte uit om bij ons aan te sluiten.

De GON is dé ondernemersvereniging van Noord-Beveland. Middels een lidmaatschap van de GON ben je automatisch lid van één van de lokale afdelingen (Colijnsplaats/Kats, Kortgene, Wissenkerke/Geersdijk en Kamperland). Door dit lidmaatschap ben je enerzijds op de hoogte van en praat je mee over lokale kwesties en anderzijds profiteer je van de voordelen die een overkoepelende vereniging biedt:

* je beschikt over een groot netwerk van collega-ondernemers;
* je wordt goed geïnformeerd over zaken die zich afspelen in ondernemersland in het algemeen en op ons eiland in het bijzonder;
* je kunt meepraten en meebeslissen over eilandbrede kwesties;
* je kunt gebruik maken van de korte lijnen richting gemeente, KvK, Impuls en MKB;
* je hebt een platform om belangrijke ondernemersissues aan de orde te stellen;
* je ondersteunt eilandbrede samenwerking en eilandbrede initiatieven.

Kortom, via de GON kun je je eigen bedrijf op informele manier bekendheid geven bij anderen, kun je meeprofiteren van samenwerkingsinitiatieven en meebeslissen wat er in jouw werkgebied gebeurt en zou moeten gebeuren.

De jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap aan de GON is € 155,00.

We hopen natuurlijk dat je besluit om lid te worden. Heb je nog vragen, laat het dan weten dan proberen we die graag te beantwoorden. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Ook kan je even een berichtje sturen naar het secretariaat via secretariaat@gon-nb.nl , dan gaan wij het verder in gang zetten. Je bent in elk geval van harte welkom!

De gegevens die u verstrekt via het contactformulier of via de mail worden uitsluitend gebruikt voor de onderlinge communicatie. Zie verder onze privacyverklaring

Lidmaatschap